skip to Main Content
Fashion trends 2022

Vrouwelijke fashion trends in 2022

Een satijnen look

In het jaar 2022 komt de satijnen look weer helemaal terug. Denk dan aan mooie satijnen mini rokjes of blouses. Vooral in de wat fellere kleuren zoals groen, roze, blauw en geel. Dit staat echt super gaaf met een simpel topje en blazer!

Italiaans terugkerende mode

Er is een modetrend teruggekeerd naar 2022. Al sinds de late middeleeuwen werd dit als trendy gezien: korsetten en bustiers. Tegenwoordig dragen we ze wel iets anders gelukkig. Een korset kun je bijvoorbeeld geweldig matchen met een high waisted straight leg jeans, of een leuke mini skirt. Bustiers en korsetten kun je ook mooi combineren met een blazer zodat het wat minder bloot is.

Het codewoord is disco

Glitter, glitter, en nog is glitter! Deze zomer wordt er volop gebruik gemaakt van glitter in kleding. Zo worden de glitter rokjes en glitter bikini’s super populair. En ik zeg eerlijk; ik vind het amazing! Zelf heb ik al een mooie glitter bikini besteld en kan niet wachten om hem te dragen in de zomer! Ik hou nu al ontzettend van deze fashion trend.

Bomberjacks en varsity jackets

Ja, je leest het goed, de bomberjacks en varsity jackets zijn weer helemaal hip! Tijdens de vrouwen modeweek in Milaan werd dit veel gedragen door modellen. Sindsdien zijn kledingwinkels flink van deze jassen aan het inkopen in allerlei kleuren en patroontjes. Kleine tip al je zo’n jas wilt kopen: wees origineel! Draag niet zoals iedereen een simpele kleur. Zo val je lekker op in de zomer!

Tweedelige sets

Naast de andere trends, wordt dit vaak in combinatie met tweedelige sets gedaan, of terwijl two pieces. Two pieces worden helemaal het ding dit jaar, en echt super fijn zijn ze ook! Je hoeft namelijk niet na te denken wat je erbij gaat combineren: je outfit is gelijk al helemaal top! Save to say dat ik zeker gebruik ga maken van deze trend en op de hunt ben voor een paar geweldige two pieces. Ik verwacht dat ze binnenkort in grote getallen in de winkel te verkrijgen zijn.

Neem gerust contact met ons op

Wil je graag bij ons iets kwijt, of heb je tips? Mail dan naar info@goldenmoments.nl of vul ons contactformulier in!

Back To Top